top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMario Vanderseypen

Onze aankomende activiteiten in mei 2022


26/5 en 29/5 : 2 daagse opleiding voetreflexologie basis


Deze 2 daagse opleiding neemt je mee in de wereld van de voetzonereflexologie. Heb je zelf een massagepraktijk of wil je gewoon je partner, familie of vrienden een verkwikkende voetmassage kunnen geven dan is deze tweedaagse iets voor jou!Voetreflexologie is een natuurgeneeswijze welke het lichaam en geest in balans kan brengen. Geschikt voor alle leeftijden.

In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. De reflexzones corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming, het lymfestelsel en het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd.

Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.


Docente : Helga Schroyens - ervaren voetreflexologe erkend door BEVO (officieel erkende beroepsvereniging voor reflexologie)


Doelgroep : voor iedereen, specifieke voorkennis is niet vereist. Max 10 personen - nu nog 3 plaatsen beschikbaar Locatie : Mario Vanderseypen - holistisch therapeut - Terweidenstraat 24, 3440 Zoutleeuw. De opleiding loopt over 2 dagen, 26 en 29/5 telkens van 10 tot 17u


Prijs : 245 incl BTW

Interesse? Schrijf je in via info@mariovanderseypen.be Minder weergeven


1mei : Ontdek je eigen KRACHT!


Op 1 mei 2022 kan je deelnemen aan een dag vol en dag vol leren - ontwikkelen - bewegen - rust - ademhalen - energie - gezondheid - pilates - shiatsu - meditatie.


Locatie - Heerlijckyt van Elsmeren - Geetbets - van 10 tot 16u30


Maximaal 20 deelnemers!


We nemen je die dag mee op reis door je eigen lichaam. Er is onder andere een initiatie van pilates en een kennismaking met het zelfhelend vermogen van je lichaam via shiatsu voorzien.


We geven je meer inzicht in wat voeding met je lichaam doet en nog veel meer! Kortom een gevulde dag in het fantastische kader van het domein van de Heerlijckyt van Elsmeren - Geetbets.


Tijdens de dag zijn alle dranken, een heerlijcke lunch en een afsluitend 4 uurtje inbegrepen in de prijs van 130 euro per persoon.


Begeleid door :

Mario Vanderseypen - Holistisch Therapeut Zoutleeuw web : mario.vanderseypen.be

&

Kelly Schepers van Pure K Pilates Studio Boutersem web : pure-k-pilates.be


INSCHRIJVEN VIA DEZE KNOP:of per mail :

info@mariovanderseypen.be. Vermeld het aantal personen dat je wenst in te schrijven en alle namen.


Na inschrijving ontvang je alle praktische info rond de dag zelf en hoe en waar je kan betalen. Opgelet : je inschrijving is pas bevestigd na betaling. Het aantal deelnemers is beperkt.

Tot 1 mei 2022 - Mario & KellyHeb je nog even nood aan een eigen moment of inzicht, plan hier onder je volgende afspraak.

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page