top of page
Image by Jeremy Bishop

COACHING

Geef jezelf wat je nodig hebt

Wat heb jij nodig om gelukkig te zijn? Wat doet jouw hart zingen? Hoe neem jij jouw plek in? Welke overtuigende gedachten blokkeren jou om je te tonen zoals je echt bent?
Als je deze pagina leest, ben je waarschijnlijk op zoek naar ondersteuning omdat het moeilijk is of even niet meer gaat. Misschien wil je gewoon inzicht in wat jou beweegt en wil je nog meer ruimte geven aan je ware ik.

Lees meer

In alle rust en veiligheid help ik jou graag op weg met de levenservaring en kennis die ik heb. Ik ben zelf sensitief van aard en werk graag intuïtief, op jouw tempo en ritme.

Tijdens een coachgesprek laten we gebeuren wat op dat moment gebeurt en kijken we er samen naar. Ik ga met jou op zoek naar de sleutel tot de antwoorden die uiteindelijk in jezelf te vinden zijn.

 

Kokeshi family
Familieopstelling

Je kan ook kiezen voor een familieopstelling. Een familieopstelling geeft vaak een heel goed inzicht in welke plek jij inneemt in jouw systeem en je krijgt zicht op de dynamieken en patronen die aanwezig zijn, maar waar je je vaak niet bewust van bent. Een familieopstelling maakt deze zichtbaar zodat je ze kan hanteren en indien je dat wenst, er kan van loskomen.  

 

Warme lieve groeten, Mario

VIA PERSONAL COACHING KAN JE:

  • Werken aan je zelfvertrouwen of zelfbeeld​

  • Inzicht krijgen in jezelf en wat jou beweegt

  • Inzicht krijgen in de dynamieken en patronen van jouw familiesysteem

  • De relatie met je partner nieuwe energie geven

  • Je faalangst onder controle krijgen

  • De stappen zetten die je altijd al wilde

systemisch coachen

Tijdens een sessie kunnen verschillende coachtechnieken gebruikt worden. Bij een familieopstelling gaan we systemisch te werk.
 
Bij een familieopstelling maken we gebruik van voorwerpen die de verschillende leden van jouw systeem vertegenwoordigen. Ook jij neemt jouw eigen plek in in jouw systeem. Samen kijken we naar welke verbanden er zijn en maken we het niet zichtbare zichtbaar. Een familieopstelling geeft jou een zicht op welke beweging jij binnen het systeem kan maken om de knelpunten in jouw systeem te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen.

PRAKTISCH

Duurtijd sessie : minstens 60 min of 90 min

 

Tarief: Een coachsessie duurt meestal een uur, maar ook langer afhankelijk van de problematiek die op dat moment besproken wordt en de nood die je hebt. Voor 1 uur wordt er €70 aangerekend. Per kwartier extra wordt er een meerprijs van €15 aangerekend.

Een familieopstelling neemt ongeveer 1,5 uur. Voor een familieopstelling wordt er €120 aangerekend. Per kwartier extra wordt er een meerprijs van €15 aangerekend.

bottom of page