top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe maak ik een afspraak? Kan ik me voorbereiden op de eerste behandelingl? Welke zijn de betaalmogelijkheden? Op deze pagina vind je het antwoord op een aantal praktische vragen. 

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?

Bij voorkeur online, maar het kan natuurlijk ook telefonisch of per mail mocht je specifieke vragen hebben. Voor een optimaal verloop worden oproepen niet beantwoord tijdens een sessie. Spreek gerust een bericht in en ik neem nadien contact met je op.  

AFSPRAAK ANNULEREN

Je kan je afspraak kosteloos verschuiven of annuleren tot 24u voor de behandeling. Indien je later annuleert zal de boeking waarvoor je een afspraak had, volledig aangerekend worden.

BLOOT OF NIET?

Hoeveel moet er bloot? Er moet niets. Je trekt zo veel uit als je zelf prettig vindt. Omdat iedereen zijn eigen grenzen, karakter en voorgeschiedenis heeft, wordt daar gewoon rekening mee gehouden.

Hou er wel rekening mee dat je last kan hebben van moeilijk te verwijderen olievlekken in kleding of ondergoed. Voor een shiatsu-, craniosacraal- of voetreflexbehandeling ben je trouwens de hele tijd gekleed. Draag wel makkelijke en loszittende kledij zoals een short, legging of trainingsbroek en een t-shirt. Geen jeans, rok en riemen.

HOE KAN IK ME VOORBEREIDEN OP MIJN EERSTE BEHANDELING?

Voor een optimale werking van de toegepaste massage kan je je zowel geestelijk als lichamelijk voorbereiden. Neem dus zeker de tijd voor de massage en concentreer je op de aanrakingen om ten volle te kunnen genieten.

Laat je niet behandelen wanneer je je lichamelijk niet goed voelt. Heb je de griep bijvoorbeeld, dan kan je niet op een comfortabele manier genieten, bovendien kunnen aanrakingen vanwege overgevoeligheid als pijnlijk worden ervaren.

MOET IK OP VOORHAND BETALEN EN WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Betalen doe je na afloop van de behandeling en dit kan via de bank app of cash. Betalen met de kaart via bancontact is niet mogelijk.

DOUCH IK ME VOOR OF NA EEN BEHANDELING EN WANNEER EET IK BEST?

Neem een douche voor de behandeling zodat je lichaam schoon is.
Een warme douche zorgt ervoor dat de poriën zich gaan openen en de massageolie beter door de huid kan worden opgenomen.

 

Eet niet te veel voor de massage. Het is niet comfortabel om op een volle maag te liggen.  Een lege maag daarentegen is ook niet bevorderlijk aangezien een hongergevoel de aandacht van de massage kan afleiden. Ook cafeïne- en alcoholhoudende dranken worden best vermeden. Beiden hebben een stimulerend effect op het zenuwstelstel en verhogen de toxines in het lichaam. 

bottom of page