VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe maak ik een afspraak? Kan ik me voorbereiden op de eerste behandeling shiatsu of craniosacraal? Welke zijn de betaalmogelijkheden? Op deze pagina vind je het antwoord op een aantal praktische vragen. 

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK?

Bij voorkeur online, maar het kan natuurlijk ook telefonisch of per mail mocht je specifieke vragen hebben. Voor een optimaal verloop worden oproepen niet beantwoord tijdens een sessie. Spreek gerust een bericht in en ik neem nadien contact met je op.  

AFSPRAAK ANNULEREN

Je kan je afspraak kosteloos verschuiven of annuleren tot 24u voor de behandeling. Indien je later annuleert zal de boeking waarvoor je een afspraak had, volledig aangerekend worden.

BIEDT U HULP BIJ DE BEHANDELING VAN EEN TERMINALE OF CHRONISCHE ZIEKTE?

Massage heeft een positief effect op het lichamelijk en geestelijk welzijn.  Dit kan helpen om pijnklachten, spanningen, slapeloosheid enz... te verminderen.

De massage kan tijdens elke fase van de ziekte, van beginstadium tot palliatieve zorg, worden uitgevoerd en wordt volledig volgens de noden aangepast zowel in druklevel als in tijd

HOE KAN IK ME VOORBEREIDEN OP MIJN EERSTE BEHANDELING?

Voor een optimale werking van de toegepaste massage kan je je zowel geestelijk als lichamelijk voorbereiden. Neem dus zeker de tijd voor de massage en concentreer je op de aanrakingen om ten volle te kunnen genieten.

Laat je niet behandelen wanneer je je lichamelijk niet goed voelt. Heb je de griep bijvoorbeeld, dan kan je niet op een comfortabele manier genieten, bovendien kunnen aanrakingen vanwege overgevoeligheid als pijnlijk worden ervaren.

MOET IK OP VOORHAND BETALEN EN WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Betalen doe je na afloop van de behandeling en dit kan via de bancontact app of cash.

DOUCH IK ME VOOR OF NA EEN BEHANDELING EN WANNEER EET IK BEST?

Neem een douche voor de behandeling zodat je lichaam schoon is.
Een warme douche zorgt ervoor dat de poriën zich gaan openen en de massageolie beter door de huid kan worden opgenomen.

 

Eet niet te veel voor de massage. Het is niet comfortabel om op een volle maag te liggen.  Een lege maag daarentegen is ook niet bevorderlijk aangezien een hongergevoel de aandacht van de massage kan afleiden. Ook cafeïne- en alcoholhoudende dranken worden best vermeden. Beiden hebben een stimulerend effect op het zenuwstelstel en verhogen de toxines in het lichaam.