top of page
Image by Katherine Hanlon

OOSTERSE MASSAGE

ontspant, harmoniseert & zuivert op fysiek, emotioneel & mentaal vlak

Een ontspannende massage van nek, schouders, rug, benen en hals met extra aandacht voor spierknopen en meridianen. Deze massage richt zich vooral op ontspanning. Naast de klassieke massagetechnieken, gebruik ik eventueel ook cupping, guasha of moxa voor een diepgaand effect. In de massageolie zitten etherische oliën die zorgen voor snellere recuperatie & afvoer van afvalstoffen.

Anker 1

Een massage is de ideale manier om voor jezelf een moment te nemen en volledig te ontspannen. 

Massage stimuleert de stofwisseling, de bloedsomloop en lymfevaten. Hierdoor wordt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen geoptimaliseerd en afvalstoffen verwijderd. 

Tijdens een massage komt je lichaam tot rust. De hoeveelheid cortisol (stresshormoon) neemt af en de aanmaak van serotonine wordt gestimuleerd. Dit gelukshormoon zorgt er voor dat we ons beter voelen op vlak van stemming, zelfvertrouwen en emotie. 

Gedurende de massage hebben diverse massagetechnieken een gunstig effect op de zenuwen in de huid. Deze zenden via het centraal zenuwstelsel ontspanningsimpulsen naar de spieren die een rustgevend effect hebben op het lichaam.


Massagetechnieken dragen ook bij tot een goede waterhuishouding van het lichaam. Dankzij een evenwichtige vochtbalans droogt je huid niet uit en blijft de elasticiteit optimaal. Zo worden rimpels en putjes in de huid voorkomen.

Oosterse massage: Tekst
massage_.jpg

EEN OOSTERSE MASSAGE ZORGT VOOR:

  • Een soepele rug en losse schouders

  • Beter in- en doorslapen

  • Een moment voor jezelf

  • Een moment van rust en stilte, even van de wereld verdwijnen

PRAKTISCH

Duurtijd behandeling: 60 of 90 min.

 

Tarief: 70 of 90 euro per behandeling. Een behandeling duurt meestal een uur of 1,5 uur, maar ook langer afhankelijk van de problematiek die op dat moment besproken wordt en de nood die je hebt . Per kwartier extra wordt er een meerprijs van €15 aangerekend. Het intakegesprek van +- 10 minuten voor de start van de behandeling van 60 min of 90 min is steeds inclusief aan de prijs en wordt niet aangerekend. Om je te helpen bij je keuze : voor de rug en schouders reken je best een uur. Voor alleen de benen reken je het best op 1,5 uur behandeltijd. De behandeltijd wordt sowieso afgestemd op de klacht die je op dat moment hebt.

 

Kledij: geen, deze massage wordt op de huid met olie uitgevoerd

Tip: best niet eten een uur voor de behandeling

Image by Katherine Hanlon
bottom of page