Image by Katherine Hanlon

OOSTERSE MASSAGE

ontspant, harmoniseert & zuivert op fysiek, emotioneel & mentaal vlak

Een stevige massage van nek, schouders, rug, benen en hals met extra aandacht voor spierknopen en meridianen. Naast de klassieke massagetechnieken, gebruik ik eventueel ook cupping, guasha of moxa voor een diepgaand effect. In de massageolie zitten etherische oliën die zorgen voor snellere recuperatie & afvoer van afvalstoffen.

 
massage_.jpg

Een massage is de ideale manier om voor jezelf een moment te nemen en volledig te ontspannen. 

Massage stimuleert de stofwisseling, de bloedsomloop en lymfevaten. Hierdoor wordt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen geoptimaliseerd en afvalstoffen verwijderd. 

Tijdens een massage komt je lichaam tot rust. De hoeveelheid cortisol (stresshormoon) neemt af en de aanmaak van serotonine wordt gestimuleerd. Dit gelukshormoon zorgt er voor dat we ons beter voelen op vlak van stemming, zelfvertrouwen en emotie. 

Gedurende de massage hebben diverse massagetechnieken een gunstig effect op de zenuwen in de huid. Deze zenden via het centraal zenuwstelsel ontspanningsimpulsen naar de spieren die een rustgevend effect hebben op het lichaam.


Massagetechnieken dragen ook bij tot een goede waterhuishouding van het lichaam. Dankzij een evenwichtige vochtbalans droogt je huid niet uit en blijft de elasticiteit optimaal. Zo worden rimpels en putjes in de huid voorkomen.

 

EEN OOSTERSE MASSAGE ZORGT VOOR:

  • Een soepele rug en losse schouders

  • Beter in- en doorslapen

  • Sneller herstellen na het sporten

  • Extra ondersteuning bij de behandeling van je kiné of osteopaat

  • Een moment voor jezelf

  • Een moment van rust en stilte, even van de wereld verdwijnen

PRAKTISCH

Duurtijd behandeling: 60 of 90 min.

Tarief: 60 of 90 euro per behandeling

 

Kledij: geen, deze massage wordt op de huid met olie uitgevoerd

Tip: best niet eten een uur voor de behandeling

Image by Katherine Hanlon