top of page
polariteitsmeter.jpg

POLARITEITSMETING & VOEDINGSADVIES

brengt de disbalans in beeld

Ook jouw lichaam bevat energiestromen die zowel Yin als Yang kunnen zijn. Wanneer er een langdurig onenwicht is dan raak je letterlijk uit balans.  Een polariteitsmeting maakt de disbalans zichtbaar, en laat zo toe om het evenwicht te herstellen. 

DE METING mét VOEDINGSADVIES

Wij meten hoe het gesteld is met jouw yin en yang verhouding en welke effecten dit heeft op je huidige lichamelijke, geestelijke en emotionele toestand. Je algemene polariteit kijkt hoe de twee polen zich verhouden in jouw lichaam en maken duidelijk welke verschillende invloeden dit op jou uitoefent. We doen dit aan de hand van meetapparatuur die ontworpen werd door een Belgische arts. We bepalen ook je biologische leeftijd. Op die manier wordt je disbalans effectief zichtbaar en kunnen we werken naar een beter evenwicht. Voor een goed resultaat voeren we de meting liefst in de ochtend of de voormiddag uit. Op dat moment hebben bv invloeden van stress nog minder effect.

 

Je krijgt een uitgebreid voedingsadvies mee waarmee je je leven lang aan de slag kan. Ik vertel je welke voeding je best kan eten en welke je dient te vermijden in het streven naar een beter evenwicht. Beter eten kan aangevuld worden met een shiatsu of craniosacraal behandeling. Bij het boeken van deze meting vraag ik je om vooraf het intakeformulier voor shiatsu in te vullen. Zo heb ik een duidelijk zicht op je huidige eetpatroon.

polariteitsmeting met voedingsadvies
Image by Дмитрий Хрусталев-Григорьев

VOORDELEN VAN EEN POLARITEITSMETING MET VOEDINGSADVIES

  • Een betere balans in het algemeen, je voelt je beter in je vel

  • Vertraging van het verouderingsproces

  • Je hebt de kennis om de voedingskeuzes te maken die jou dienen

  • Bij een volgende meting kan je je progressie effectief meten

Image by Ava Sol

PRAKTISCH

Duurtijd: 90 min.

 

Tarief: 90 euro per sessie. Een sessie duurt meestal 1,5 uur, maar ook langer afhankelijk van de problematiek die op dat moment besproken wordt en de nood die je hebt . Per kwartier extra wordt er een meerprijs van €15 aangerekend. 

 

Voor de meting en het voedingsadvies dient vooraf het intakeformulier ingevuld te worden. 

bottom of page