top of page
iStock-1296641509.jpg

VOETREFLEXOLOGIE

Voeten vertellen je meer dan je zou vermoeden...

Op je voeten kun je reflexzones vinden die overeenkomen met alle delen van je lichaam. Het bewerken van deze zones zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant en bevordert de doorbloeding. Bovendien stimuleert het de afvoer van afvalstoffen. Dat is goed voor je en stress klachten kunnen daardoor verminderen.

Het doel is het zelf genezende vermogen te stimuleren en zo het natuurlijke evenwicht van lichaam én geest te herstellen.

Reflexologie is er voor iedereen voor wie de balans tussen ontspanning en inspanning uit evenwicht is. Men schat dat ongeveer 50 tot 70% van onze klachten te wijten zijn aan stress of erdoor verergeren.

 

Geen enkel mens is hetzelfde, dus resultaten kunnen verschillen. Onderdeel van de therapie is dat we proberen te begrijpen waar je klachten vandaan komen. Dat is namelijk belangrijk om te zorgen dat je klachten blijvend verminderen.

 

Soms is de oorzaak vrij duidelijk, maar het kan ook zijn dat je klachten te maken hebben met iets waar je zelf niet bij stil staat. Een ingrijpende gebeurtenis een half jaar eerder bijvoorbeeld, of te hoge en tegenstrijdige eisen die je aan jezelf oplegt, waardoor het bijna onmogelijk wordt om daaraan te voldoen  en je steeds over je grenzen gaat.

 

Als je bereid bent naar je leefstijl te kijken en die indien nodig aanpast, vergroot dat de kans op vermindering van je klachten en verbetering van je welbevinden.

Voetreflexologie
iStock-1247828385.jpg

VOETREFLEXOLOGIE KAN ONDERSTEUNEND WERKEN BIJ:

  • Voortdurend alert en gespannen zijn

  • Hoofdpijn

  • Nekpijn

  • Schouderklachten

  • Rugklachten

  • Buikpijn

  • Voetklachten

  • Emotionele klachten

Voetreflexologie 2

PRAKTISCH

Duurtijd behandeling: 60 min.

 

Tarief: 70 euro per behandeling. Een behandeling duurt meestal een uur, maar ook langer afhankelijk van de problematiek die op dat moment besproken wordt en de nood die je hebt . Voor 1 uur wordt er €70 aangerekend. Per kwartier extra wordt er een meerprijs van €15 aangerekend. Het intakegesprek van +- 10 minuten voor de start van de behandeling van 60 min is steeds inclusief aan de prijs en wordt niet aangerekend.

 

Frequentie: Het aantal behandelingen dat nodig is, verschilt ook per persoon en per klacht. De therapie is het meest effectief als je de eerste 5 behandelingen met enige regelmaat -bij voorkeur tweewekelijks- ondergaat. Daarna evalueren we of nog meer behandelingen nodig zijn en met welke regelmaat.

 

Draag makkelijk en loszittende kledij, een trainingsbroek, legging of short bijvoorbeeld. Geen jeans/jurk.

Het is belangrijk dat er niets knelt of strak zit (horloge, sieraden, riem)

Voet 3
bottom of page