top of page
Mannelijk model met witte bloemen

TRAUMA RELEASE

Trauma doet het lichaam doet het lichaam fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel verkrampen

Ieder mens komt in zijn leven in aanraking met trauma. Trauma vanuit de geboorte, kindertijd, pubertijd en in je volwassen leven. Trauma in dit leven, in vorige levens, trauma uit je familiesysteem en innerlijk kind trauma.

In de traditionele Chinese geneeskunde gaat men ervan uit dat heel veel ziektes, fysiek en mentaal, altijd hun oorsprong vinden in een geblokkeerde emotie. 

Anker 1

Wanneer je een negatieve ervaring hebt meegemaakt, gaat je brein dit in het onderbewuste opslaan. Dit is een beschermingsmechanisme van je lichaam om bij een volgende, vergelijkbare situatie meteen te kunnen handelen. Deze triggers en patronen helpen ons bij levensbedreigende situaties, maar zitten ons in het leven ook vaak in de weg.

 

De bedoeling van de trauma release behandeling is om de energie terug te laten stromen door onverwerkt trauma naar het bewuste te brengen en ruimte te geven aan de emotie. Emotie betekent letterlijk "energy in motion".

Voorbeelden van hoe we als mens omgaan met trauma door de emotie af te schermen zijn :

  • perfectionisme

  • verslavingen

  • kritisch zijn op jezelf en/of anderen

  • altijd bezig willen zijn

  • gevoelens van minderwaardigheid

Trauma Release 1
Image by Erol Ahmed

EEN TRAUMA RELEASE BEHANDELING BESTAAT UIT :

  • Het zenuwstelsel tot rust brengen via de Nervus Vagus

  • Een Taoïstische Trauma Release ademhalingssessie

  • Een Psoas-massage behandeling - de psoas wordt ook de "spier van de ziel" genoemd en er is een duidelijke connectie tussen een gespannen of lege psoas en emoties zoals angst

  • Het ontladen van een negatieve gebeurtenis door middel van het verbindingsproces tussen bewust en onbewust en de EFT (emotional freedom techniek)

PRAKTISCH

Duurtijd behandeling: 120 min.

 

Tarief: 145 euro per behandeling. Voor elke behandeling vul je het beste ook het intakeformulier in dat je op deze website vindt. De Trauma Release kan enkel na telefonisch contact of via mail worden ingeboekt zodat er voldoende ruimte kan geboden worden. Deze behandeling kan heel wat teweeg brengen en pas ik enkel toe bij cliënten die eerst 1 à 2 andere behandelingen bij mij hebben ervaren.

Contact: 0496 509540 - info@mariovanderseypen.be - contactformulier

Misty Hellingen
bottom of page