top of page
iStock-1309057850 (1).jpg

PERCUSSIE MASSAGE

Voor cliënten die het graag wat pittiger hebben

Ik behandel je van kop tot teen met een massage gun. Op deze manier kan ik dieper werken op pijnlijke spieren, blokkades en triggerpoints. Toxines die opgeslagen zijn in het spierweefsel kunnen op deze manier losgemaakt en afgevoerd worden. De behandeling zelf is iets pittiger, maar het effect is zalig! Zeker ook aan te raden voor sporters!

De vibratie van een massage gun gaat veel dieper in het weefsel en de spieren dan bij een gewone lichaamsmassage

Bij percussie therapie zorgt een percussie apparaat, ook wel massage gun genoemd, voor intensieve behandeling van klachten. Door de diepe werking van dit apparaat vermindert dit de pijn, verbetert de mobiliteit van de spieren en neemt spanning in de spieren af.

 

Een massage gun oefent snel en continue kracht loodrecht op de huid uit. Deze kracht zorgt ervoor dat de huid en onderliggende lichaamsdelen zowel druk als vibratie ervaren. Het lichaam geeft nu signalen aan de hersenen af. Deze signalen zorgen ervoor dat de pijn vermindert en het herstel veel sneller start.

 

De druk en intensiteit wordt sowieso aangepast aan de wens van de cliënt. Het is een techniek die veel sporters gebruiken om snel te herstellen en beter te presteren.

Voor niet sporters is deze techniek ook heel interessant omdat het aangetoond is dat deze techniek het lichaam helpt sneller te herstellen.  

Percussie Massage

EEN PERCUSSIE MASSAGE :

  • zorgt voor een betere doorbloeding en daardoor ook beter herstel van de spieren

  • kan veel dieper werken op de triggerpoints

  • kan ingezet worden om littekens weer soepel te maken

  • ideaal voor cliënten die helemaal vast zitten

  • kan bij aanvang pittig aanvoelen, maar het ontspannen gevoel volgt snel

  • maakt de toxines die in de spieren zijn opgeslagen op een effectieve manier los

PRAKTISCH

Duurtijd behandeling: 60 min (rug, nek en schouders) of 90 min (volledige lichaam)

 

Tarief: 70 of 90 euro per behandeling in functie van de gekozen behandelzone. 

Een behandeling duurt meestal een uur of 1,5 uur, maar ook langer afhankelijk van de problematiek die op dat moment besproken wordt en de nood die je hebt . Per kwartier extra wordt er een meerprijs van €15 aangerekend. Het intakegesprek van +- 10 minuten voor de start van de behandeling van 60 min of 90 min is steeds inclusief aan de prijs en wordt niet aangerekend.

Frequentie : afhankelijk van de klacht kan de behandeling, mits een minimale tussentijd van 1 week, het best een paar keer herhaald worden voor een optimaal resultaat

 

Kledij: geen, deze massage wordt op de huid uitgevoerd

Tip: best niet eten een uur voor de behandeling

iStock-1309059776.jpg
bottom of page